fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Kostenefficiënte IT op maat van uw bedrijf

Het meeste rendement, ook op langere termijn

We zorgen dat uw hardware en software up-to-date zijn, dat u uw gegevens niet verliest en dat er geen ongewenste toegang is tot uw systemen en informatie. Via camerabewaking beschermen we uw kantoor, winkel of vervoersmiddelen op het parkeerterrein. Een Data Protection Officer (DPO) van Silicon kan u helpen om geen fouten tegen de GDPR te maken.

We proberen verder te denken dan de toestand en de problemen waarmee u vandaag te maken heeft. Daarbij houden we steeds voor ogen wat de behoeften van uw bedrijf zijn en hoe we IT voor u zo efficiënt mogelijk kunnen doen werken voor een zo laag mogelijke kost. Wat u doet, moet juist zijn en renderen, vinden wij als Vlaamse kmo.

Als een pc geregeld door dezelfde applicatie crasht en het duurt weer even voor u opnieuw kan doen waarmee u bezig was, dan kost dat onnodig veel tijd en geld. En vooral: voor de persoon in kwestie is het buitengewoon vervelend. Dergelijke problemen mag u niet op zijn beloop laten. Het is beter en goedkoper om te vervangen met een nieuw toestel of ons een andere wijziging te laten doen zodat het probleem zich niet meer herhaalt.

De ene collega werkt zus, de andere zo. Op basis van een kostenbatenanalyse bepalen we samen wat voor uw bedrijf de juiste IT-strategie en -keuzes zijn, en die zijn niet noodzakelijk dezelfde als die van andere bedrijven. Wat zijn uw opties? Wat zijn de verschillen? Na een audit of in uw klantendossier geven we u onze adviezen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Een allesomvattende ERP-software is passé voor de meeste bedrijven. U bent beter af met een goed boekhoudsysteem en een flexibel CRM-systeem. We kennen de verschillende toepassingen die voor uw bedrijf in aanmerking komen en kunnen die voor u doen werken. Als een koppeling zinvol is, gaan we een bestaande connector gebruiken en er anders een ontwikkelen. Dankzij automatisering vermijdt u dat een klant of medewerker gegevens meer dan eens manueel opnieuw moet ingeven. Doordacht digitaliseren bespaart kosten en levert geld op.

We werken met z’n allen steeds meer samen en op meerdere locaties, ook met klanten. We willen tijdens of los van conferencecalls tegelijk aan bestanden werken. Succesvol, aangenaam digitaal communiceren en samenwerken op een veilige manier, daarvoor kan u op ons rekenen.

U kan bij ons terecht voor een website die uw bedrijf mooi naar voren brengt en zichtbaar is in de zoekresultaten. We hebben daarvoor mensen die gecertificeerd zijn op het vlak van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising).

Via Facebook, Instagram en andere socialemediakanalen bouwen we aan een community rond uw product of merk. We werken aan merken waar mensen over praten. We versterken de positie van uw product door er berichten over te laten delen. Het gebruik van sociale media hoeft niet veel geld te kosten opdat het rendeert. Bedrijfsleiders hebben weinig tijd, maar wel om even op sociale media te zitten.

Afhankelijk van uw situatie en behoeften bekijken we wat u het beste lokaal of in de cloud gebruikt. Software as a service (SaaS) is in opgang, maar wanneer u bijvoorbeeld op de trein werkt, heeft u niet altijd en overal een goede verbinding. Een onderhoudstechnicus in een kelder heeft dat ook niet. In die gevallen is er een alternatief voor de cloud nodig. Dat is ook zo wanneer je met grote AutoCAD-tekeningen of videobestanden werkt.

U mag gerust zijn: ook wij zijn een Vlaamse kmo die haar uitgaven goed overweegt en voor wie investeringen moeten renderen. We hebben technici met een jarenlange ervaring die u eerlijk adviseren op basis van een kostenbatenafweging. We begrijpen dat veranderen niet altijd leuk is. Als u oude technologie gebruikt, kunnen we die draaiende houden. Als u IT veeleer als een kost ziet of ervoor opteert om een oude server en applicaties niet te vervangen, dan bent u evenzeer bij ons welkom.

Onze certificaties & partners

Support

Klik hier om onze support site te openen.

g

Copyright 2019 © Silicon