fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Uw IT in deskundige en ervaren handen

Gegarandeerde kwaliteitsdienstverlening

IT is te belangrijk om er onzorgvuldig mee om te springen. Onze ploeg van vijftien ervaren consultants heeft alle nodige certificaties en de juiste werkwijze om samen met onze diverse technologiepartners voor de kwaliteitsdienstverlening te zorgen.

Al onze medewerkers krijgen de kans om zich volgens eigen interesses bij te scholen. Dat zorgt niet alleen voor een betere dienstverlening, maar ook voor motivatie. Als klant krijgen ook wij graag te maken met een enthousiast iemand die op de hoogte is van de jongste ontwikkelingen en die tevreden is bij zijn of haar werkgever. Naast bijscholing van deskundige en ervaren consultants draagt ons klantendossier bij tot een professionele dienstverlening.

Ervaring is ook: ondervinden wat werkt en leren uit fouten. Onze consultants hebben een deskundigheid opgebouwd en profiteren mee van de expertise van hun collega’s. Bij Silicon betaalt u geen leergeld. We zijn al tientallen jaren actief en zijn dus allesbehalve een eendagsvlieg.

Onze consultants zijn geen typische IT’ers die afgeschermd achter hun computerscherm zitten. We gaan langs bij onze klanten om voeling te krijgen en te behouden met uw situatie. Onze consultants hebben een ruime kennis waardoor we u evengoed van dienst zijn voor printers, servers, beeldschermen, informatie over de verschillen tussen systemen en advies rond de cloud voor uw onderneming. Daarnaast bespreken ze uw uitdagingen en opportuniteiten met hun collega’s in teamvergaderingen. Op basis van ervaringen van andere bedrijven in uw en andere sectoren weten we wat er nodig is of nuttig kan zijn voor uw firma.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde consultants die regelmatig opleidingen volgen om op de hoogte te zijn van de laatste evoluties. Samen met professionele en betrouwbare partners, zoals Awingu, Citrix, Fujitsu, HP Enterprise, Teamleader, Ubiquiti, Unit4 en Veeam, garanderen we continuïteit van uw organisatie met IT-systemen die veeleer een zegen dan een zorg zijn.

Silicon neemt zijn verantwoordelijkheid. Als er een probleem is, lossen we het op. Het is onze eerste prioriteit om te zorgen dat u kan blijven werken. We weten dat u er geen behoefte aan heeft om eerst te weten wie eventueel iets fout heeft gedaan.

We werken met een reeks partners en geven neutraal advies. We laten ons door leveranciers geen targets opleggen. We kiezen niet voor het systeem met de meeste commissie, maar voor het systeem dat het beste aansluit bij uw behoeften. Voor een langetermijnrelatie moeten we de juiste keuzes maken en onze klanten moeten er tevreden over zijn.

Silicon heeft een twintigtal mensen in dienst, waarvan vijftien consultants om uw IT te doen werken. Net zoals we er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden, doen we inspanningen om ons team samen te houden. We delen dezelfde visie op IT-dienstverlening: we houden van open, respectvolle communicatie om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Silicon is een flexibel bedrijf en klanten merken dat.

Door uw dossier altijd up-to-date te houden, bent u verzekerd van een goede dienstverlening, ook als uw IT-engineer ziek is of vakantie heeft.

Onze certificaties & partners

Support

Klik hier om onze support site te openen.

g

Copyright 2019 © Silicon