fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Bescherming van uw digitale en andere activa

Vermijd problemen door verlies of diefstal

We zorgen dat uw hardware en software up-to-date zijn, dat u uw gegevens niet verliest en dat er geen ongewenste toegang is tot uw systemen en informatie. Via camerabewaking beschermen we uw kantoor, winkel of vervoersmiddelen op het parkeerterrein. Een Data Protection Officer (DPO) van Silicon kan u helpen om geen fouten tegen de GDPR te maken.

We onderscheiden ons door veiligheid vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. We gaan daarbij pragmatisch te werk. Hoe kan u veilig werken? Hoe vermijdt u diefstal en verlies van gegevens en materiaal? Wat is werkbaar en wat is vervelend? Alles kan, maar u beslist wat er wel en niet mag. We beveiligen uw gegevens en de wegen er naartoe via digitale bescherming en camerabewaking. Silicon staat uw bedrijf bij met raad en daad, ook om te vermijden dat medewerkers bewust of onbewust voor gevaar zorgen.

Desktops, laptops, tablets, smartphones, servers. Alle apparaten met een USB- of netwerkaansluiting zijn bij ons in veilige handen. We actualiseren uw hard- en software met de laatste updates. Via camerabewaking beschermen we u tegen diefstal van materiaal. Als u verschillende vestigingen heeft, kan u zien wie er wel of niet is.

Door de beveiliging van uw assets aan ons toe te vertrouwen, heeft u maar één aanspreekpunt nodig en moet u maar één telefoonnummer bellen.

Vermijd het slachtoffer te worden van phishing of hackers. Laat Silicon tests uitvoeren om de kwetsbaarheden van uw digitale infrastructuur bloot te leggen en de beveiliging ervan te verbeteren.

Behalve veilige hard- en software, een firewall en encryptie om gegevens te versleutelen, doet u er goed aan om uw gegevens door ons op verschillende locaties te laten bewaren. Ook als uw gegevens in de cloud zitten, is het verstandig om lokaal te back-uppen. Vertrouw niet op één externe leverancier en één plaats voor al uw gegevens. Blijf er eigenaar van. Als u alleen lokaal systemen en gegevens heeft, kies dan voor back-up op een andere locatie van uw bedrijf of in de cloud.

Voor uw medewerkers zorgen we dat ze thuis, op de trein of elders een veilige verbinding kunnen maken met uw systemen en de gegevens die ze nodig hebben. En dat ze die gegevens veilig kunnen opslaan. Samen bepalen we de beste oplossing. Of dat nu een virtuele desktop is, een lokale synchronisatie van mappen of een VPN-verbinding die het dataverkeer versleutelt. Wat telt, is dat het goed is voor uw bedrijf en zijn werknemers.

Dankzij toegangscontrole via multifactor-authenticatie kunnen u en uw collega’s of medewerkers op om het even welke plaats en op gelijk welk toestel veilig toegang krijgen tot de systemen en gegevens van uw organisatie. Zeker wanneer u via een netwerk of toestel dat u niet kent toegang wilt krijgen, is dat geen overbodige luxe. Zo kan u bijvoorbeeld een eenmalig wachtwoord gebruiken dat u via een ander toestel, zoals uw smartphone, krijgt toegestuurd. U geeft daarmee een grotere zekerheid over de identiteit van de gebruiker aan de IT-infrastructuur of -dienst die u gebruikt.

Uw bezoekers snel draadloos internet geven zonder het risico te lopen dat ze bewust of onbewust toegang krijgen tot uw confidentiële gegevens? Vergelijk het met uw huis en tuin. U kan iemand in de tuin laten zonder die binnen te laten kijken. Wij zorgen voor een gastenportaal, waarmee u in feite hetzelfde doet.

Om in orde te zijn op het gebied van de gegevensbescherming, kan u ook op ons rekenen. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over boetes, imago- of andere schade door persoonsgegevens onvoldoende te beschermen of er ongeoorloofd gebruik van te maken. Een Data Protection Officer (DPO) van Silicon beantwoordt al uw vragen over de wetgeving en de technische implicaties ervan.

Naast cyberbeveiliging zorgen we ook voor de bescherming van kantoren, winkels, bedrijven- en parkeerterreinen door camerabewaking. U kan er diefstal mee ontraden of opsporen. Als u verschillende vestigingen heeft, kan u zien wie er wel of niet aanwezig is.

Onze certificaties & partners

Support

Klik hier om onze support site te openen.

g

Copyright 2019 © Silicon