fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Devos Office Solutions & Silicon slaan de handen ineen

Silicon kondigt met trots een partnership aan met Devos Office Solutions, de absolute referentie voor multifunctionele kantoorapparaten.

Dankzij deze samenwerking zal Silicon vanaf heden ook een uitgebreid gamma aan kantoorapparaten aanbieden via Devos Office Solutions.
Devos Office Solutions zal op hun beurt gebruikmaken van de technische kennis van Silicon voor de integratie van ICT systemen bij hun klanten.

Het ideale moment.

De samenwerking tussen Silicon en Devos Office Solutions komt op het ideale moment voor beide partijen. Silicon staat steeds open voor nieuwe partnerships en investeert graag in duurzame relaties. Danzij Devos Office Solutions kan Silicon haar assortiment hardware verder uitbreiden met multifunctionele printers en scanners.
Daarnaast wilt Devos Office Solutions hun eigen klanten een totaalpakket aan ICT services kunnen aanbieden. Door beroep te doen op de jarenlange expertise van Silicon, kan Devos Office Solutions haar clienteel een totaalbeleving aanbieden, van hardware tot integratie en implementatie.