fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Een webshop, is het iets voor mij?

Dat is een goeie vraag! Als ondernemer of winkelier probeer je uiteraard zo veel mogelijk mensen te bereiken met de producten die je aanbiedt. Op dit moment ben je waarschijnlijk al goed gekend in de streek of provincie, maar hoe zit het daarbuiten?

Waarom een webshop?

Een webshop is het ideale middel om mensen verder dan je postcode te bereiken. Voorbeeld: heb je één vestiging in Brugge dan kan je tot ongeveer 15km buiten Brugge gekend zijn. Verder dan 15 km zal waarschijnlijk een concurrent van je zitten die dichterbij is voor de klant.

Met een webshop zit je altijd dicht bij de klant. Hij kan namelijk van jouw service en product genieten terwijl het tot zijn deur wordt geleverd. WIN = WIN voor iedereen.

Aan een klant van je webshop moet je ook veel minder tijd besteden dan aan een klant in je fysieke winkel. Het enige werk die je hebt bij een webshop is namelijk de bestelling inpakken en aanbieden aan de pakketjesdienst. Daarnaast moet je uiteraard ook je voorraad en producten beheren maar dat doe je voor je fysieke winkel ook.

Er zijn ook systemen waarbij de voorraad en het assortiment in de winkel via de kassa en de webshop automatisch worden geregeld. Je voegt het product éénmaal toe in het systeem en zowel je kassa als de webshop kennen het product onmiddellijk.

Is het veilig?

Zeker! Via onze gecertifieerde partners zorgen wij voor een veilig betaalsysteem. Bijna alle betaalmethoden worden aanvaard zoals: Visa, Bancontact, PayPal, … Wil je liever dat de klant toch cash komt betalen zodat je ook nog een woordje uitleg kan geven? Geen probleem! De optie om het product te komen afhalen en cash te betalen is er ook!

Is een webshop beheren moeilijk?

Zeker niet! De webshop zet Silicon volledig voor jou op, zodat je een kant en klare website krijgt. Producten verwijderen, toevoegen, aanpassen? Alles kan je makkelijk zelf door enkele klikken.

Wat kost het?

Waarschijnlijk verwacht je nu een grote investering maar dat is zeker niet het geval! Met ons product Webshop 4 KMO bieden wij een hoogstaande, kwalitatieve en veilige website aan vanaf 57,- per maand inclusief opzetkosten! Inderdaad wij werken met een maandprijs! Bevalt de webshop u niet na een jaar of vallen de resultaten tegen? Geen probleem, u kunt makkelijk opzeggen.

Start met online verkopen en contacteer ons vandaag nog!