fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram
microsoft kaizala

Microsoft app in de kijker: Kaizala

Iedereen heeft wel enkele leuke WhatsApp groepjes op zijn smartphone staan. De ene is voor de vrienden van de fietsclub met routes etc., de ander is met de vrienden om een pint mee te gaan drinken. WhatsApp is een leuke en efficiënte manier om met elkaar in contact te blijven. Sommigen combineren WhatsApp voor privé en zakelijke doeleinden… Heb je toch liever dat de communicatie met je beste klant via een ander platform verloopt dan de communicatie met WTC De Fietspomp? Wat dacht je van Kaizala?

Wat is Kaizala?

Microsoft Kaizala is een veilige app voor berichten- en werkbeheer waarmee u kunt samenwerken met anderen binnen en buiten uw organisatie. Verzend en ontvang chatberichten, coördineer taken, verzend facturen en gebruik speciale hulpmiddelen om met uw team te communiceren, waar u ook bent.

Hoe kan ik het gebruiken?

Kaizala kan je gebruiken op je smartphone en via de webapplicatie. Er is een gratis account en een premium betalend account. In sommige Microsoft 365 accounts is een premium account inbegrepen. Silicon geeft u graag advies in de verschillen mogelijkheden bij M365.

Wat kan ik er juist allemaal mee?

Kaizala heeft enkel een gsmnummer nodig net zoals WhatsApp, daarnaast heeft het veel dezelfde functies. Je kan er onder andere mee bellen, berichten versturen, foto’s versturen, locatie delen, vraag met antwoorden stellen, … Het is een professioneel communicatiekanaal dat volledig geïntegreerd zit in het Microsoft platform. Daarnaast kunnen we Kaizala volledig aan uw specifieke behoeften aanpassen. Kaizala integreert met uw bedrijfsprocessen via connectors en API’s.