fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Microsoft – What’s in a name?

Microsoft is een van de bekendste ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties. Ze creëren nieuwe bedrijfsapplicaties of bouwen verder op bestaande tools. Enkele voorbeelden van nieuwere creaties zijn Teams, OneDrive en OneNote. Applicaties die al langer bestaan zijn SharePoint, Excel, Outlook en Office. Word en Powerpoint klinken u dan ook bekend in de oren. Bijna elke particulier komt wel in aanraking met applicaties van Microsoft. Graag zetten we voor u hun licentieformules voor PROFESSIONELEN en BEDRIJVEN in de kijker!

Business Premium voor KMO’s

We starten met hun oplossing voor Kmo’s: Microsoft 365 Business Premium. De grote verbeteringen van dit pakket zijn een groter gamma aan opties om je apparaten te beheren enerzijds en een betere beveiliging anderzijds. Met deze versie van Microsoft kan je tot 300 gebruikers uitbreiden.

Enterprise voor GROTERE bedrijven

Voor de grotere bedrijven bestaat er een meer geavanceerde oplossing: Microsoft 365 Enterprise. Dit pakket heeft als doel om communicatie te vereenvoudigen en makkelijke samenwerking mogelijk te maken.

Dit pakket heeft 2 vormen: E3 en E5. Microsoft 365 Enterprise E3 combineert kwaliteitsvolle productiviteits-apps en geavanceerde basisbeveiliging- en compliancemogelijkheden. De E5-versie doet hier nog een schepje bovenop door uit te breiden met spraak en analyses. Dit is de meest complete versie.

Silicon helpt u de juiste formule te kiezen!

Wilt u weten welke formule het best bij uw onderneming past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u nauwkeurig de juiste formule uit te kiezen en kunnen assisteren voor de uitbreiding indien gewenst. Daarnaast zorgen we ook met plezier voor de INSTALLATIE van uw Microsoft-pakket. Na de configuratie van Outlook en Teams kan u starten met de ingebruikname!

Neem vrijblijvend contact op.