fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram
Image Alt

Cloud Servers

Een server is een erg performante computer (of programma op zo’n computer) die diensten verleent aan clients (pc’s, laptops, tablets, …). Naast fysieke servers (één of meerdere servers in uw bedrijf), kunnen we ook virtuele servers (of cloud servers) voorzien.

Bij een cloud server bevindt uw server met uw data zich niet langer in uw bedrijf, maar in een beveiligd datacenter. Niet alleen geeft dit betere garanties op vlak van brandveiligheid en internetverbinding, maar vooral ook op hardware-vlak. Als een hardwareonderdeel faalt, wordt uw server onmiddellijk opgestart op een andere server in de cloud.

Daarenboven geven cloud servers een grote schaalbaarheid. Cloud servers bevinden zich in een “wolk” van resources. De cloud heeft als voordeel dat er razendsnel extra rekenkracht, geheugen, opslagruimte of netwerkbandbreedte aan uw cloud server kan worden toegekend. Uw cloud server groeit m.a.w. mee wanneer dat nodig is. U betaalt dus enkel voor wat u nodig heeft.

Wij werken met vaste partners (Belgacom, Microsoft, …) zodat we steeds de beste prijs/kwaliteit kunnen garanderen.

Op basis van uw noden maken we graag een analyse en een gepersonaliseerd prijsvoorstel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Previous Project
Next Project