fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram
Image Alt

Percamentum

Percamentum

The missing link?

Gegevens verzamelen wordt de dag van vandaag ongelooflijk belangrijk en ontzettend waardevol. Maar al deze gegevens op een efficiënte manier opslaan, verwerken en gebruiken is dé uitdaging.

Een centraal beheer zorgt er bijvoorbeeld voor dat de gegevens in je boekhoudpakket ook beschikbaar zijn in je logistieke toepassingen. Handig toch!

Percamentum centraliseert je gegevens uit eender welk ERP-pakket en zorgt voor een overzicht over alle toepassingen heen.

Percamentum (c) van Silicon is de oplossing waardoor gegevens slechts één keer ingevoerd of aangepast dienen te worden en waardoor u lijsten kan maken die informatie bevatten uit verschillende toepassingen. Vaak hebben bedrijven verschillende oplossingen voor hun klantenbeheer, ter ondersteuning van de logistieke processen en voor het beheer van hun boekhouding. Hoewel deze systemen meestal zeer performant zijn, ontbreekt een onderlinge synchronisatie of is er geen mogelijkheid om lijsten te trekken over de verschillende systemen heen.

Om dit probleem uit de wereld te helpen ontwikkelden de software engineers van Silicon een systeem waardoor u nieuwe data of aanpassingen slechts één keer dient in te voeren en waardoor deze informatie automatisch synchroniseert naar al uw andere databases en systemen.

Deze oplossing zorgt voor minder tijdverlies bij uw medewerkers, een hogere efficiëntie en minder fouten.

Jouw directe voordelen :

  • Wijzigingen worden op 1 plaats doorgevoerd in plaats van in elke toepassing apart.
  • Lijsten kunnen getrokken worden met gegevens uit verschillende toepassingen.
  • Importeren van grote lijsten kan op 1 plaats gedaan worden, je hoeft geen 2 verschillende import-formaten te voorzien. Percamentum zorgt voor de transfer naar andere toepassingen indien gewenst
banner_Percamentum-1
banner_Percamentum-1

Hoe contacteer je ons?

Je kan ons steeds contacteren via onze Contactpagina.

Wij beantwoorden met veel plezier al je vragen

Previous Project
Next Project