fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram
Image Alt

Teamleader & Silicon

Teamleader is eenvoudige software die het werk makkelijker maakt voor 10.000+ kmo’s.

Teamleader-CRM

Met uitstekende service win je niet alleen klanten, je houdt ze ook langer. CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader is dé tool om je database eenvoudig te beheren en vlotte opvolging te verzekeren, vanaf het allereerste contactmoment tot lang na verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van kmo’s.

Teamleader-Facturatie

Teamleader maakt facturatie heel eenvoudig: in een aantal klikken maak, verzend en beheer je facturen. Zet een offerte makkelijk om in een factuur, stel facturen op in je huisstijl voor een professionele uitstraling en laat klanten moeiteloos online betalen.

Project management

Een goed project vraagt veel tijd en moeite. Waarom de zaken nodeloos complex maken met ingewikkelde software? Met projectmanagement van Teamleader houd je elk project probleemloos op de rails. Dankzij de bijbehorende projectplanning-functie zet je bovendien je medewerkers optimaal in.

Support tickets

Geef leads, klanten of leveranciers de ondersteuning die ze verdienen. Met de ticketing-functie belandt elke vraag in een centrale inbox, waarbij een automatisch antwoord je klant laat weten dat hun vraag behandeld wordt. Bovendien linkt Teamleader elk ticket automatisch aan het juiste contact in je CRM-systeem. Transparant, snel en efficiënt.

Tijdregistratie

Tijdregistratie moet gebruiksvriendelijk en eenvoudig zijn. Met de Time Tracker van Teamleader registreer je accuraat je uren, om zo correcte facturen en rapporten op te stellen. Krijg nuttige inzichten in de prestaties van je team en een helder beeld van je projecten. Allemaal in één, intuïtief menu.

“Teamleader maakt werk makkelijker, van het eerste klantencontact tot de laatste factuur.”

 

Waarom zijn we Teamleader-partner geworden ?

Gecombineerd met talloze integraties helpt Teamleader je de administratie van kmo-klanten digitaliseren. Ondersteuning bij klanten doorheen de onboardingfase, professioneel advies wordt voorzien.

Wat kan je verwachten ?

  • Goede service: Onze Partnermanager zorgt ervoor dat jouw onboarding en samenwerking met Teamleader je verwachtingen overstijgt.
  • Extra bedrijfspotentieel:Los van de maandelijkse omzet die je genereert, weet je dankzij Teamleader perfect hoe je klant werkt en begrijp je meteen hoe je hen optimaal kan ondersteunen.
  • Feilloze integratie in alle courante systemen, Je vindt ze allemaal terug op de Teamleader Marketplace
  • Gelukkige klanten: Teamleader vereenvoudigt en automatiseert administratieve taken zoveel mogelijk. Dit, samen met de andere producten en diensten die je aanbiedt, zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Hoe contacteer je ons?

Je kan ons steeds contacteren via onze Contactpagina.

Wij beantwoorden met veel plezier al je vragen

Previous Project
Next Project