26 maart 2019: Gratis Webinar
4 redenen om Awingu te gebruiken voor afstandswerken.

op 26 maart omstreeks 11 uur organiseren we een webinar waarin u alle voordelen van Awingu leert kennen.

We staan met z’n allen steeds vaker en langer in de file. Los van het tijdverlies is de ecologische impact van dit gedrag zodanig groot dat een modern bedrijf dit niet kan negeren. Ook de hedendaagse medewerker verwacht om vanop afstand toegang te hebben tot uw bedrijfsnetwerk. U wil ook op een vlotte manier informatie of zelfs applicaties delen met externe personen.

Thuiswerken of een andere vorm van afstandswerken is hiervoor de oplossing bij uitstek. Maar hoe ga je best om met alle IT-matige bezorgdheden die hiermee te maken hebben ? U wil namelijk dat het afstandswerken vlot verloopt en geen bron van ergernis wordt voor U en Uw medewerkers.

Om die reden stelt Silicon de oplossing Awingu voor die om de volgende redenen tegemoet komt aan Uw verwachtingen :

1. Vanop eender welk toestel beschikbaar : Een oplossing die werkt van op eender welk type PC, eender welk operating systeem, tablets, smartphones … zonder dat u hier iets voor dient te ondernemen.

2. Een veilige toegang tot uw systemen : Een oplossing die werkt in alle veiligheid. U bepaalt wie toegang heeft tot welke files en applicaties, U kan ook zien wie wat doet in de systemen en aan de hand van ingebouwde processen van het Awingu systeem allerhande misbruiken uitsluiten.

3. Een eenvoudig systeem : Een oplossing die Silicon voor U installeert in Uw bedrijf en die amper onderhoud vraagt. Een stabiele omgeving zorgt voor een vlekkeloze toegang zonder kopzorgen.

4. Een kostenefficiënte  Een oplossing die -in vergelijking met andere gelijkaardige oplossingen op de markt – aangeboden wordt aan zeer interessante voorwaarden. Een licentiesysteem puur op basis van het aantal gebruikers waardoor dit zowel voor kleine als grotere ondernemingen haalbaar is.

Is Uw interesse gewekt voor de mogelijkheden van Awingu en wil U hier meer over te weten komen ?

Reserveer dan 45 minuten van uw tijd en schrijf U NU in voor het Gratis Webinar dat we op 26 maart om 11u organiseren in samenwerking met Awingu. Het webinar wordt in het Nederlands gegeven.
Inschrijven kan via deze link.

Tijdens dit webinar krijgt u uitleg over de voordelen van Awingu voor uw bedrijf en hebt U de mogelijkheid om vragen te stellen aan specialisten ter zake.

Kan U niet deelnemen aan deze webinar maar wenst U een gesprek met een consultant van Silicon ? Neem dan even contact, wij helpen U graag verder.

op 26 maart omstreeks 11 uur organiseren we een webinar waarin u alle voordelen van Awingu leert kennen.
op 26 maart omstreeks 11 uur organiseren we een webinar waarin u alle voordelen van Awingu leert kennen.