fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Top advies, Top service

Top advies, Top service

Johan, 5 maanden terug kwam je op mijn vorige locatie kijken met een collega, elk gespecialiseerd in jullie eigen domein.Jullie maakten volgende evaluatie over mijn ICT gebeuren: Amateuristisch, Levensgevaarlijk, Onbeschermd, Veel te traag.Ik was er mij wel van bewust maar niet in deze graad, binnen de week werd mij perspectief vanuit Silicon aangeboden. Ik dacht amai dat is wel ni goedkoop ze!Ik vroeg me af zou dat wel allemaal nodig zijn?

Al die organisatie en ik heb al zoveel werk…Je zei: No problem Niels, als je wilt regelen we zelf je verhuis, maken de afspraken met Telenet, met de elektricien, zorgen we zelfs voor de organisatie van bekabeling. Dit is voor mij als ondernemer zeer belangrijk, zo kan ik mij focussen op mijn dagelijkse business.

Ik ben Silicon volledig gevolgd en ik heb daar geen minuut spijt van! Meer zelfs, De dag nadat alles gelanceerd was op mijn locatie slaat het noodlot toe.Door toedoen van de electricien valt de stroom 3 keer uit binnen de 5 minuten, Gevolg mijn netwerk plat. Ik belde donderdag om 16.50u naar Silicon, ik leg het probleem uit. Volgende dag om 8.30u stond er een technieker van Silicon aan de deur & om 9.30 stond hij terug aan dezelfde deur met de boodschap alles werkt terug.Succes met de nieuwe zaak!Johan, Top advies, Top service, Top materiaal & die factuur… Die leefde nog lang & gelukkig