Projecten

Silicon groeit mee met haar klanten en dit in iedere B2B-sector

Onze actieve sectoren

Door onze uitgebreide historiek is Silicon actief binnen ieder segment.

ICT Partner voor dienstverlenende sector

Dienstverlening

Als dienstverlenend bedrijf begrijpen we dat betrouwbare ICT-oplossingen cruciaal zijn voor het ondersteunen van uw bedrijfsprocessen. Daarom bieden wij hoogwaardige diensten aan om uw ICT-infrastructuur te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

Een kernaspect van onze dienstverlening is het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw serverinfrastructuur, zowel on-premise als in de cloud. We garanderen dat uw servers altijd up-to-date en veilig zijn, wat essentieel is voor het beheren van kritische processen en het waarborgen van de continuïteit van uw dienstverlening.

Daarnaast bieden we uitgebreid netwerkbeheer aan om de prestaties van uw netwerk te optimaliseren. Van het installeren van switches, routers en firewalls tot het bieden van ondersteuning bij het beheer ervan, wij zorgen ervoor dat uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

We begrijpen ook het belang van hardware in uw bedrijfsvoering. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor desktops, laptops, printers en mobiele apparaten. Met onze configuratie-, installatie- en onderhoudsdiensten kunnen uw medewerkers efficiënt en productief werken, waar ze ook zijn.

ICT Partner voor bouw sector

Bouw

In de dynamische wereld van de bouwsector is een solide ICT-infrastructuur van onschatbare waarde. Bij Silicon begrijpen we dit als geen ander en bieden we hoogwaardige diensten die uw bedrijfsprocessen optimaliseren en uw bouwprojecten ondersteunen.

Een goed functionerende serverinfrastructuur vormt het hart van uw bouwbedrijf. Daarom bieden wij ontwerp-, installatie- en onderhoudsdiensten voor zowel on-premise als cloudoplossingen. Met altijd up-to-date en veilige servers, zorgen wij voor de continue ondersteuning van uw bedrijfskritische processen en de veiligheid van uw projecten.

Daarnaast optimaliseren wij ook uw netwerkprestaties met ons uitgebreide netwerkbeheer. Van het installeren van switches, routers en firewalls tot het bieden van deskundige ondersteuning, wij zorgen ervoor dat uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft, terwijl u zich kunt richten op uw bouwprojecten.

Bij Silicon begrijpen we dat hardware van vitaal belang is voor gebruikers in de bouwsector. Daarom bieden wij op maat gemaakte hardware-oplossingen aan, inclusief configuratie, installatie en onderhoud van desktops, laptops, printers en mobiele apparaten, waardoor uw team efficiënt en productief kan werken.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat ook oplossingen voor bedrijfscommunicatie, backup systemen en softwarelicentiebeheer. Met onze permanente ondersteuning, beschikbaar van 6u tot 22u, 365 dagen per jaar, staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Kortom, Silicon biedt betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen die uw bouwbedrijf ondersteunen en laten groeien.

ICT Partner voor horeca sector

Hotels

In de veeleisende en competitieve hotelindustrie zijn betrouwbare ICT-oplossingen van onschatbare waarde. Bij Silicon bieden we hoogwaardige diensten die uw hotel ondersteunen en uw gasten een naadloze ervaring bieden.

Een essentieel aspect van onze diensten is het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw serverinfrastructuur. Of het nu gaat om on-premise of cloudoplossingen, wij zorgen ervoor dat uw servers altijd up-to-date en veilig zijn, cruciaal voor het beheer van uw belangrijkste processen en het waarborgen van de veiligheid van uw gasten.

Daarnaast optimaliseren we uw netwerkprestaties met ons uitgebreide netwerkbeheer. Van het installeren van switches, routers en firewalls tot het bieden van deskundige ondersteuning, wij zorgen ervoor dat uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft, terwijl u zich kunt richten op het bieden van een uitstekende gastervaring.

Bij Silicon begrijpen we ook het belang van hardware en een sterk WiFi-netwerk voor uw gasten. Daarom bieden we op maat gemaakte hardware-oplossingen aan, inclusief configuratie, installatie en onderhoud van desktops, laptops, printers en mobiele apparaten, zodat uw gasten efficiënt kunnen werken en ontspannen tijdens hun verblijf.

ICT Partner voor productiebedrijven

Productiebedrijven

Serverinfrastructuur vormt de kern van onze dienstverlening. Wij bieden expertise in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw serveromgeving, of het nu on-premise of in de cloud is. U kunt erop vertrouwen dat uw servers altijd up-to-date en veilig zijn, waardoor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft.

Netwerkbeheer is een cruciaal aspect van onze service. Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het beheer van uw netwerk, inclusief de installatie van switches, routers en firewalls, om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal presteert.

Naast serverinfrastructuur en netwerkbeheer bieden we ook hardware oplossingen voor gebruikers, inclusief configuratie, installatie en onderhoud van desktops, laptops, printers en mobiele apparaten. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te maken over de IT-ondersteuning.

Voor bedrijfscommunicatie bieden we Vaste & Mobiele telefonie aan onder Silicon Hello, die efficiëntie bevorderen en kosten besparen. Daarnaast bieden we camerabewaking en backup systemen aan om uw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Onze experts staan ook klaar om u te helpen met licentiebeheer voor software zoals Microsoft 365, Adobe en meer.

Met onze permanente ondersteuning, beschikbaar van 6u tot 22u, 365 dagen per jaar, bent u verzekerd van een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om uw ICT-vragen te beantwoorden en problemen snel op te lossen. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige ICT-oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

Projecten

Frequently
Asked
Questions

Hoe klant worden bij Silicon?

Wanneer zijn jullie beschikbaar?

Waarom kiezen voor Silicon?

Wat is een ICT-Partner en waarom heb je die nodig?

Wie zijn jullie klanten?
Contact

Maak kennis met onze aanpak en ons team