Consultancy

Met Silicon neem je een ICT consultant onder de arm waarop je kan vertrouwen, waarop je kan bouwen. Onze vooruitziende en zorgvuldige adviezen passen perfect binnen jouw bedrijfsstrategie. Onze roadmap geeft je steeds een up-to-date zicht op je ICT situatie. Dankzij een heldere budgettering weet je vooraf waar je aan toe bent. Bij Silicon nemen we ICT van A tot Z voor onze rekening. Zo kan jij je op je corebusiness concentreren.

Onze consultancy resulteert in een aantal oplossingen voor jouw ICT-noden. Ontdek hier wat deze oplossingen kunnen zijn.

ICT Services

Identificeer de sterktes en de potentiële zwaktes in jouw ICT-ketting en verzeker je business van continuïteit ...

Software

Vlugger, meer gestructureerd en professioneler werken met onze software producten ...

Cloud

Waar je ook bent, steeds je bestanden bij de hand en communiceren met de meest eigentijdse technieken. Dat kan, met onze cloud toepassingen ...

Infrastructuur

Geen ICT zonder infrastructuur, dit is trouwens het meest zichtbaar. Desktop of mobiel, design of klassiek, inhouse of virtueel ...

Bij Silicon gaan we net dat stukje verder dan bij een traditionele ICT-partner. Wij hanteren voor iedere klant een correcte en doorgedreven opvolging. Dit aan de hand van een zeer uitgebreid dossier waar wij per klant letterlijk alle infrastructuur maar ook software gaan definiëren en bijwerken.

De Roadmap hieruit vloeiend is een document met uw huidige ICT omgeving, gebruikt door onze Busines Development afdeling, die uw huidige omgeving in kaart brengt op een eenvoudige maar duidelijke manier en zo correcte adviezen (opgesteld door onze engineers) formuleert en bespreekbaar maakt.

Het is dan ook zo dat op geregelde tijdstippen adviezen automatisch door vloeien naar ons Business development team die op hun beurt terug contact opnemen met de klant en desnoods ook een meteen een gepaste offerte voorzien.

Dit dossier is overigens van groot belang naar correcte support! Wij hebben een support dienst die 7/7 van 06h tot 22h actief is en dus dient ieder van ons engineers u te woord kunnen staan en uiteindelijk support kunnen bieden. Een doorgedreven, op en top correct dossier is hier van cruciaal belang.