Projecten

Bouw en bouw-gerelateerd

In de bouwsector is het van essentieel belang om over betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen te beschikken. Bij Silicon kunt u rekenen op hoogwaardige dienstverlening die uw bedrijfsprocessen optimaliseert en uw bouwbedrijf ondersteunt.

Wij begrijpen dat een goed functionerende serverinfrastructuur van cruciaal belang is voor de bouwsector. Daarom bieden wij u onze diensten aan voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw serverinfrastructuur. Of het nu gaat om on-premise of cloudoplossingen, wij zorgen ervoor dat uw servers altijd up-to-date en veilig zijn. Dit is essentieel voor het beheer van uw bedrijfskritische processen en het waarborgen van de veiligheid van uw bouwprojecten.

Daarnaast bieden wij ook netwerkbeheer aan om de prestaties van uw netwerk te optimaliseren. Wij installeren switches, routers en firewalls en bieden ondersteuning bij het beheer ervan. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft.

Silicon begrijpt dat hardware voor gebruikers ook belangrijk is in de bouwsector. Daarom bieden wij hardware-oplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij configureren, installeren en onderhouden desktops, laptops, printers en mobiele apparaten, zodat uw medewerkers efficiënt en productief kunnen werken.

Als het gaat om bedrijfscommunicatie, bieden wij oplossingen voor VoIP-telefonie en camerabewaking aan. Zo kunt u efficiënt communiceren en uw bouwbedrijf beveiligen tegen ongewenste gebeurtenissen. Bovendien bieden wij backup systemen aan om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen verlies of beschadiging.

Onze experts kunnen u ook helpen bij het beheren van uw softwarelicenties, zoals AutoCAD, Adobe, Microsoft 365, Veeam, Eset en meer. Zo kunt u zich concentreren op uw bouwprojecten en erop vertrouwen dat uw ICT-infrastructuur op orde is.

Onze permanentiedienst is beschikbaar van 6u tot 22u, 365 dagen per jaar. Dit betekent dat we altijd beschikbaar zijn om uw ICT-vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bouwbedrijf altijd operationeel is en uw klanten tevreden blijven.

Kortom, wij bieden betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen die zijn ontworpen om uw bouwbedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw ICT-infrastructuur en het beschermen van uw bedrijf tegen ongewenste situaties.

Voedingssector

De voedingssector is een complexe en uitdagende omgeving die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij ons kunt u rekenen

Lees meer »

Hotels

De hotelindustrie is een veeleisende en concurrerende sector die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij Silicon kunt u rekenen

Lees meer »

Productiebedrijven

Serverinfrastructuur is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We kunnen u helpen bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud

Lees meer »

Certificaten en partners

Zoeken