Projecten

Hotels

De hotelindustrie is een veeleisende en concurrerende sector die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij Silicon kunt u rekenen op hoogwaardige dienstverlening om uw ICT-infrastructuur te optimaliseren en uw hotel te ondersteunen.

Een belangrijk onderdeel van onze diensten is het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw serverinfrastructuur. Of het nu gaat om on-premise of cloudoplossingen, wij zorgen ervoor dat uw servers altijd up-to-date en veilig zijn. Dit is essentieel voor het beheer van uw bedrijfskritische processen en het waarborgen van de veiligheid van uw gasten.

Daarnaast bieden we ook netwerkbeheer aan om de prestaties van uw netwerk te optimaliseren. We installeren switches, routers en firewalls en bieden ondersteuning bij het beheer ervan. Zo kunt u zich concentreren op het leveren van een uitstekende gastervaring terwijl uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft.

Bij Silicon begrijpen we dat hardware & een sterk WiFi-netwerk voor uw gasten ook belangrijk is. Daarom bieden we hardware-oplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. We configureren, installeren en onderhouden desktops, laptops, printers en mobiele apparaten, zodat uw gasten efficiënt en comfortabel kunnen werken en ontspannen tijdens hun verblijf.

Als het gaat om gastcommunicatie, bieden we oplossingen voor VoIP-telefonie en digitale informatieborden aan. Zo kunt u efficiënt communiceren met uw gasten en ze up-to-date houden over de activiteiten en diensten van uw hotel. Bovendien bieden we backup systemen aan om uw belangrijke bedrijfsgegevens en klantgegevens te beschermen tegen verlies of beschadiging.

Wij begrijpen ook het belang van licentiebeheer voor uw bedrijf. Onze experts kunnen u helpen bij het beheren van uw softwarelicenties, zoals Microsoft 365, Adobe, Veeam, Eset Antivirus, Domeinnamen en meer.

Onze permanentiedienst is beschikbaar van 6u tot 22u, 365 dagen per jaar. Dit betekent dat we altijd beschikbaar zijn om uw ICT-vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw hotel altijd operationeel is en uw gasten tevreden blijven.

Kortom, wij bieden betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen die zijn ontworpen om uw hotel te ondersteunen en te laten groeien. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw ICT-infrastructuur en het beschermen van uw bedrijf tegen ongewenste situaties.

Voedingssector

De voedingssector is een complexe en uitdagende omgeving die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij ons kunt u rekenen

Lees meer »

Hotels

De hotelindustrie is een veeleisende en concurrerende sector die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij Silicon kunt u rekenen

Lees meer »

Productiebedrijven

Serverinfrastructuur is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We kunnen u helpen bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud

Lees meer »

Certificaten en partners

Zoeken