Projecten

Voedingssector

De voedingssector is een complexe en uitdagende omgeving die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige dienstverlening om uw ICT-infrastructuur te optimaliseren en uw bedrijf te ondersteunen.

Een belangrijk onderdeel van onze diensten is het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw serverinfrastructuur. Of het nu gaat om on-premise of cloudoplossingen, wij zorgen ervoor dat uw servers altijd up-to-date en veilig zijn. Dit is essentieel voor het beheer van uw bedrijfskritische processen en het waarborgen van voedselveiligheid.

Daarnaast bieden we ook netwerkbeheer aan om de prestaties van uw netwerk te optimaliseren. We installeren switches, routers en firewalls en bieden ondersteuning bij het beheer ervan. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft.

Bij Silicon begrijpen we dat hardware voor gebruikers ook belangrijk. Daarom bieden we hardware-oplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. We configureren, installeren en onderhouden desktops, laptops, printers en mobiele apparaten, zodat uw medewerkers efficiënt en productief kunnen werken.

Als het gaat om bedrijfscommunicatie, bieden we oplossingen voor VoIP-telefonie en camerabewaking aan. Zo kunt u efficiënt communiceren en uw bedrijf beveiligen tegen ongewenste gebeurtenissen. Bovendien bieden we backup systemen aan om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen verlies of beschadiging.

Silicon begrijpt ook het belang van licentiebeheer voor uw bedrijf. Onze experts kunnen u helpen bij het beheren van uw softwarelicenties, zoals Microsoft 365, Adobe, Veeam, Eset Antivirus, Domeinnamen en meer.

Onze permanentiedienst is beschikbaar van 6u tot 22u, 365 dagen per jaar. Dit betekent dat we altijd beschikbaar zijn om uw ICT-vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf altijd operationeel is en uw klanten tevreden blijven.

Kortom, wij bieden betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen die zijn ontworpen om uw voedingsbedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw ICT-infrastructuur en het beschermen van uw bedrijf tegen ongewenste situaties.

Voedingssector

De voedingssector is een complexe en uitdagende omgeving die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij ons kunt u rekenen

Lees meer »

Hotels

De hotelindustrie is een veeleisende en concurrerende sector die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij Silicon kunt u rekenen

Lees meer »

Productiebedrijven

Serverinfrastructuur is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We kunnen u helpen bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud

Lees meer »

Certificaten en partners

Zoeken