Projecten

Zorginstellingen & Groepspraktijken

Als zorginstelling wilt u ervoor zorgen dat uw ICT-infrastructuur altijd optimaal presteert, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg. Wij begrijpen dit en bieden daarom een breed scala aan diensten aan om uw ICT-omgeving te ondersteunen.

Onze serverinfrastructuur-oplossingen zijn ontworpen om uw zorginstelling te voorzien van betrouwbare, snelle en veilige ICT-systemen. We bieden zowel on-premise servers als cloudoplossingen aan, afhankelijk van uw behoeften.

Ook bieden we ondersteuning bij netwerkbeheer en installatie van switches, routers en firewalls om ervoor te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal presteert en veilig is. We begrijpen dat downtime in de zorg geen optie is, en daarom zorgen we ervoor dat uw netwerk altijd up-to-date en veilig is.

Naast serverinfrastructuur en netwerkbeheer bieden we ook hardwareoplossingen voor gebruikers aan en zorgen we voor het management ervan. Dit omvat desktops, laptops, printers en mobiele apparaten. We kunnen deze apparaten configureren, installeren en onderhouden, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten.

Bovendien bieden we oplossingen voor VoIP-telefonie en camerabewaking om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent met uw patiënten en hun veiligheid kunt garanderen. En met onze backup systemen kunt u uw kritieke gegevens beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.

Licentiebeheer is ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij kunnen u helpen bij het beheren van uw softwarelicenties zoals Microsoft 365, Adobe, Veeam, Eset Antivirus, Domeinnamen, enzovoort.

Onze permanentiedienst is beschikbaar van 6u tot 22u, 365 dagen per jaar, zodat u altijd op ons kunt rekenen in geval van ICT-problemen. Zo blijft uw zorginstelling altijd operationeel en kunt u zich concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee zorginstellingen worden geconfronteerd en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om uw zorginstelling te ondersteunen en te laten groeien. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw ICT-infrastructuur en het bieden van hoogwaardige zorg.

Voedingssector

De voedingssector is een complexe en uitdagende omgeving die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij ons kunt u rekenen

Lees meer »

Hotels

De hotelindustrie is een veeleisende en concurrerende sector die vraagt om betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen. Bij Silicon kunt u rekenen

Lees meer »

Productiebedrijven

Serverinfrastructuur is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We kunnen u helpen bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud

Lees meer »

Certificaten en partners

Zoeken