fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram

Teams: Wist je dat?

Microsoft Teams is een applicatie met veel meer mogelijkheden dan je op het eerste zicht zou denken. Daarom heeft Silicon voor u 10 wist-je-dat’jes opgesteld zodat u nu nog meer haalt uit deze tool!

10 wist-je-dat’jes over Microsoft Teams

1. Ten eerste bestaat er ‘Teams Live Events’. Het grote voordeel? Hiermee kan je tot 10.000 mensen gelijktijdig iets laten weten!

2. Je kan iemand toevoegen aan een vergadering die al bezig is, en ook tijdens deze vergadering andere een bericht sturen!

3. Misschien heb je al ondervonden dat alhoewel je met 300 mensen in een vergadering kan zitten, er maximum 49 tegelijk in beeld zijn. Hoe frustrerend is het niet dat je de belangrijkste personen niet als de hoofdpersonen niet meer in beeld zijn? Wel, daar is een oplossing voor: je kan bepaalde personen ‘vastpinnen!’

4. Een vierde tip is dat je de video van bepaalde contacten zelf kan uitschakelen. Het handige is dat je hiermee bandbreedte bespaard en je dus een betere verbinding krijgt. Gevolg: een betere beeldkwaliteit van de andere contacten!

5. Weet je dat je tijdens een meeting een gemeenschappelijke OneNote notitieblok en een Microsoft Whiteboard ter beschikking hebt? Ook kan je bestanden delen met je genodigden zodat iedereen in 1 muisklik ziet waarover je het hebt.

6. Ben jij soms ook afgeleid tijdens een meeting? Wil je een bepaalde beslissing nog eens terug beluisteren om zeker te zijn? Dit kan! Je moet gewoon de opname starten en dan kan de hele vergadering herbekeken worden.

7. Het is heel frustrerend als iemand in een omgeving zit waar anderen praten of bijvoorbeeld kinderen aan het spelen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een gouden tip: demp deelnemers waar veel lawaai is. Zo hoor je de anderen beter en is er geen ruis. Zie je dat zij iets willen zeggen? Dan un-mute je hen gewoon!

8. Wist je dat je niet verplicht bent om je bureau aan iedereen te tonen? Of werk je van thuis uit en heb je geen tijd gehad om op te ruimen? Geen probleem, want je kan een standaard achtergrond gebruiken! Zo zien de anderen jouw gezicht en bewegingen wel, maar niet waar je je bevind.

9. Deel jij liever je scherm niet omdat je bang bent dat er plots zaken verschijnen die niet gezien moeten worden? Groot gelijk! Microsoft heeft nu een oplossing om toch te tonen waar je mee bezig bent: een venster delen, meer bepaald een welbepaalde applicatie.

10. Wist je dat je samen 1 scherm kan besturen en elkaar helpen? Ook dit is een optie!

Contacteer ons!

Wil je na het lezen van deze post ook zo snel mogelijk TEAMS gebruiken? Aarzel dan niet ons te contacteren en wij installeren Microsoft 365 bij jou!