fbpx
Support

Klik hier om onze support site te openen.

s

Contact Informatie
Nijverheidsstraat 7
8310 Brugge
info@silicon.be
+32 (50) 390828
Instagram
Apple producten naast elkaar

Winteronderhoud van uw ICT omgeving

De herfst is volop in het land, de winterbanden worden stilaan op de wagens gelegd, en ook uw ICT infrastructuur draait misschien al een tijdje zonder check-up. Tijd dus voor een winter-onderhoud om de winter zonder problemen in te kunnen zetten!

Preventieve doorloop van uw ICT-infrastructuur

Wij doorlopen hierom van al onze klanten de bestaande ICT-infrastructuur. Silicon is enorme voorstander van preventief handelen, onder het motto: ‘voorkomen is beter dan genezen.’
Dit is dus een preventief en proactief onderhoud om te verzekeren dat uw ICT-infrastructuur met succes en zonder problemen werkt.

Bent u nog veilig?

Tijdens dit onderhoud controleren we de beveiliging van jullie ICT. We checken ook de ICT-processen en kijken hoe de servers draaien. Verder controleren we of de back-ups goed lopen. Alleen als alle software en apparatuur die u gebruikt goed functioneren, kunnen uw bedrijfsprocessen optimaal verlopen.

We helpen u graag!

Naast onze klanten, willen we ook andere bedrijven oproepen om een winter-onderhoud voor uw ICT-infrastructuur te doen! Dit is echt geen overbodige luxe en kan dure oplossingen in de toekomst vermijden. Ook bedrijven die nog geen klant zijn kunnen bij ons terecht voor hun winter-onderhoud!

U contacteert ons toch ook?